Mhp’li Başkanın Acı Günü

Sarıgöl Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Ahmet Buldanlı'nın 84 yaşındaki annesi Ümmü Buldanlı'nın vefat etti.

Sarıgöl Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Ahmet Buldanlı'nın 84 yaşındaki annesi Ümmü Buldanlı'nın vefat etti.

Sarıgöl Dışkahveler Hüseyin Gümüşlü Camisi'nde Cuma Namazı sonrası kılınan cenaze namazına MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Sarıgöl Kaymakamı Ali Arıkan, MHP Manisa İl Başkanı Ömer Baysal, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, çevre ilçelerin MHP ilçe başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından MHP Sarıgöl İlçe Başkanı Ahmet Buldanlı'nın annesi Ümmü Buldanlı Sarıgöl Belediyesi Kabristanlığında sevenlerin gözyaşları arasında toprağa verildi. MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, acılı aileye başsağlığı diledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Yks Son Dakika Yks’ya Şortla Gelen Kız
Tanıtım Yazısı - Backlink SEO Neden Önemli?
Karneler Alındı Tatil Başladı
Yks Öncesi Kaygı Tuzağına Düşmeyin!
Aile Hekimleri Kesintileri Son Bulmalı