Söğüt, Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Mimar Sinan Mahallesi'nde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Mimar Sinan Mahallesi'nde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Mimar Sinan Mahallesi'nde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Hem esnafa kolaylıklar dileyen hem de hasbihal eden Şener Söğüt, esnafın her zaman yanında olduklarını belirtti.

Son meclis toplantısında tüm partilerin ortak kararı ile korona virüs tedbirleri kapsamında kapatılan ve faaliyetleri kısıtlanan esnafa destek olmak adına bin TL ayni yardım yapılmasının kararlaştırıldığını belirten Söğüt, "Arkadaşlarımız bunun çalışmasını tamamlamak üzere. Bu destekler esnafımıza biraz olsun can suyu olacak" dedi.

Başkan Söğüt, "Büyükşehir Belediyemiz de bu süreçte esnafımız için destek paketini açıkladı. Esnaflarımız Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin web sitesine girerek başvuru yapacaklar. İşyeri kapatılan veya muhtaç olduğunu belgelendiren esnaflara Büyükşehir Belediyemiz tarafından Ocak, Şubat ve Mart ayları boyunca aylık bin TL destek verecek" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Av. Sancaktar Devlet Özkul, “tutuklama Son Çare Olmalı”
Özel Proje Okulları Klavuzu Yayımlandı
“yöksi̇s Ve Veri Merkezine Sızıntı Yok”
Yök Personel Alımı Hakkında
Lgs 1. Nakil Sonuçları Açıklandı