Taksimetre Ayarı Kuyruğu İkinci Gününde De Devam Ediyor

İstanbul'da taksimetre cihazlarını güncellemek isteyen taksiciler, ikinci günde de Yenikapı Etkinlik Alanı'nda kilometrece uzayan kuyruk oluşturdu.

İstanbul'da taksimetre cihazlarını güncellemek isteyen taksiciler, ikinci günde de Yenikapı Etkinlik Alanı'nda kilometrece uzayan kuyruk oluşturdu. Taksicilerin oluşturduğu uzun kuyruk havadan görüntülendi.

İstanbul'da taksimetre ücretlerine zam yapılmasının ardından, taksiciler, taksimetrelerin güncellenmesi için bugünde Yenikapı Etkinlik Alanı'na akın etti. Dün sabah saatlerinde oluşan kilometrelerce kuyruk, ikici günde de devam etti. Düne nazaran araçların sabah saatlerinde alana toplu şekilde alınmayıp, gruplar haline zabıta ekipleri kontrolünde alındığı görüldü. Taksimetre kuyruğu havadan görüntülendi. Görüntüde, taksicilerin uzun kuyruk oluşturduğu görülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Görünmezde Gezinmek Sergisi İ̇zmir’de Açıldı
Erkek Çocuk Ve Baba İ̇lişkisi Nasıl Olmalı?
İ̇ran’da Nükleer Sızıntı Oluştu !
İ̇srail İ̇ran Savaşı Nedeniyle İ̇zmirli Gazeteciler Canlı Yayında Kavga Etti
Dünyaca Ünlü Beyin Cerrahı Prof. Dr. Gazi Yaşargil Hayatını Kaybetti