17 Yıl Hapis Cezası Olan Şahıs Çine’de Yakalandı

Aydın'ın Çine ilçesinde hakkında resmi belgede sahtecilik suçundan 17 yıl hapis cezası bulunan şahıs polis tarafından yakalandı.

Aydın'ın Çine ilçesinde hakkında resmi belgede sahtecilik suçundan 17 yıl hapis cezası bulunan şahıs polis tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, "Çine Emniyet Müdürlüğü ekipleri ilçede uygulama yaptığı sırada şüphelendikleri bir kişiyi sorguladı. Yapılan sorgulamada, şahsın çeşitli illerde "resmi belgede sahtecilik" suçuna karıştığı ve 17 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi. Ekipler tarafından gözaltına alınan M. D. (52) gerekli işlemlerinin yapılabilmesi için emniyete götürüldü. İşlemlerin ardından şahıs Aydın Kapalı Cezaevine gönderildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Hekim Birliği Sendikası Diyarbakır’daki Usulsüz Görevlendirmelere Tepki Gösterdi
Aile Hekimine Şiddet ! Hekim Birliği Sendikasından Sert Tepki !
Doç.dr. Özhan Çetindağ; “angelina Jolie’nin Kararı Meme Kanserinde Küresel Farkındalık Yarattı”
“hekimlerin İ̇cap Nöbet Ücretlerinin Geri İ̇stenmesi, Emeğe Ve Hukuka Açık Bir Saygısızlıktır”
Radyoterapi Korkulacak Bir Tedavi Mi?