Abd’de Nesli Tükenmekte Olan Gelincik Klonlandı

ABD'de nesli tükenmekte olan kara ayaklı gelincik klonlandı. Klonlamada, 33 yıl önce öldükten sonra dondurulan "Willa" adlı gelinciğin genleri kullanıldı.

ABD'de nesli tükenmekte olan kara ayaklı gelincik klonlandı. Klonlamada, 33 yıl önce öldükten sonra dondurulan "Willa" adlı gelinciğin genleri kullanıldı.

ABD Balık ve Vahşi Yaşam Servisi, nesli tükenmekte olan kara ayaklı gelinciğin klonlandığını duyurdu. Klonlama işleminde, 33 yıl önce öldükten sonra dondurulan "Willa" adlı gelinciğin genlerinin kullanıldığı belirtildi. 10 Aralık'ta dünyaya geldiği ifade edilen "Elizabeth Ann", ilk klonlanmış siyah ayaklı gelincik olurken, neslinin devamının sağlanması amacıyla doğaya bırakılmayacağı kaydedildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

“hekimlerin İ̇cap Nöbet Ücretlerinin Geri İ̇stenmesi, Emeğe Ve Hukuka Açık Bir Saygısızlıktır”
Radyoterapi Korkulacak Bir Tedavi Mi?
Emekli Maaşı Zammı Son Dakika
Hekimlik Yasa Tasarısı İ̇vedilikle Yasalaşmalı!
Hekim Birliği Sendikası’nın Hukuki Mücadelesinden Emsal Nitelikte Kararlar