Adeta Kurşun Yağdırdılar

Kayseri'de araçla gelen eli silahlı 4 kişi, bir eve kurşun yağdırdıktan sonra olay yerinden kaçtı.

Kayseri'de araçla gelen eli silahlı 4 kişi, bir eve kurşun yağdırdıktan sonra olay yerinden kaçtı. Polis ekipleri olay yerinde 15 adet boş kovan ele geçirdi.

Edinilen bilgiye göre Kocasinan ilçesine bağlı Sancaktepe Mahallesi Mert Sokağa araçla gelen 4 kişi, 13 numaralı bahçeli eve gelerek rastgele ateş etti. Mahallelinin ve evdekilerin korku dolu anlar yaşamasına neden olan zanlılar, geldikleri araca binerek kayıplara karıştı.

Vatandaşların ihbarı sonrasında olay yerine gelen polis ekipleri inceleme yaptı. Bahçede bulunan aracın da kurşunların hedefi olduğu silahlı saldırıda, olay yerinde 15 adet boş kovan tespit edildi.

Vatandaşlar olay yerine gelen 4 kişinin rast gele ateş ettiğini, bir zanlının biten şarjörünü değiştirdiğini anlattı.

Polis ekipleri plakası belirlenen araçla kaçan 4 zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Nz’den Medikal Estetikçilere Kore Modeli Eğitimi
Hekim Birliği, “8 Yıl 4 Ay Hapis Cezasını Kabul Etmiyoruz”
“sendikal Haklar Kısıtlanamaz”
Toraks Derneği : “ulusötesi Tütün Şirketlerin Lobicilik Faaliyetleri Engellenmelidir”
Hürriyetçi Sağlık-sen Tabelası Asıldı