Antalya-konya Karayolunda Kar Sebebiyle Felç Olan Trafik Normale Döndü

Antalya'yı Konya'ya bağlayan Akseki-Seydişehir karayolu karayollarının çok sayıda iş makinası ile yapmış olduğu çalışmalar ile trafiğe açıldı.

Antalya'yı Konya'ya bağlayan Akseki-Seydişehir karayolu karayollarının çok sayıda iş makinası ile yapmış olduğu çalışmalar ile trafiğe açıldı.

Edinilen bilgiye göre, Antalya'yı Konya'ya bağlayan Akseki-Seydişehir karayolu dün saat 16.00 sıralarında başlayan kar yağışı etkili oldu. Önce bin 825 metre Alacebel mevkisinde başlayan kar yağışı ilerleyen saatlerde Akseki'den itibaren Seydişehir ilçesine kadar sürdü. Bin 828 metre rakımlı Alacabel ile Seydişehir ilçesi arasında kayan tırların yolu kapatması ve kar yağışının da etkili olması sebebiyle yol tamamen trafiğe kapandı. Sabah saatlerinde ise Karayolları ekiplerinin yoğun çalışması ile yol trafiğe açılabildi.

Akseki ve Seydişehir Bölge trafik ekipleri tarafından araçlar dinlenme tesislerine yönlendirildi. Bir çok araç yılda kaldı. Karayolunda ise bazı maddi hasarlı trafik kazaları meydana geldi. Alacabel karayolları ekipleri ise yolu genişletme çalışmalarını sürdürüyor. Bin 825 metre rakımlı Alacebel'de ise kar kalınlığı yer yer 50-60 santimetreye ulaştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Av. Sancaktar Devlet Özkul, “tutuklama Son Çare Olmalı”
Özel Proje Okulları Klavuzu Yayımlandı
“yöksi̇s Ve Veri Merkezine Sızıntı Yok”
Yök Personel Alımı Hakkında
Lgs 1. Nakil Sonuçları Açıklandı