Barbun İçin Attığı Ağdan 5 Kiloluk Kırlangıç Balığı Çıktı

Sakarya'nın Karasu ilçesinde Barbun avına giden balıkçıların ağına takılan 5 kilogramlık Kırlangıç Balığı görenleri şaşırttı.

Sakarya'nın Karasu ilçesinde Barbun avına giden balıkçıların ağına takılan 5 kilogramlık Kırlangıç Balığı görenleri şaşırttı.

Karasu ilçesi Karasu Mahallesinden açık denizlere Barbun avına çıkan denizciler, av esnasında ağlarına takılan 5 kilogramlık Kırlangıç Balığını ve 2 kilogramdan fazla levrek'i görünce şoke oldu. Ağlarında Barbun beklerken 5 kiloluk Kırlangıç balığını gören Karasulu balıkçı Yahya İngenç, bu anı fotoğraflamayı ihmal etmedi. Bu sezonda sık sık ağlara Kırlangıç balığı takıldığını belirten İngenç, "Bu kadar büyüğüne denk gelmemiştik" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

“14 Mart Hekimlerin Günüdür; Sorunlar Görmezden Gelinemez”
Konak İ̇lçe Nüfus Müdürlüğü’nde Mobbing İddiası
Başkan Togan Demircan’dan Çarpıcı Çıkış!
Ücretli Öğretmenler Promosyon Ödemelerinde Yok Sayılıyor!
Uyku Araştırması Türk Toplumunun Yüzde 93’ü İ̇yi Uyumuyor