Çok Yüksek Riskli Bölgede Olan Sakarya’da Salgının Önüne Geçilemiyor

Sakarya'da artan korona virüs vakaları sonrasında Akyazı ilçesindeki iki sokak, Karasu ilçesinde ise bir ev karantinaya alındı.

Sakarya'da artan korona virüs vakaları sonrasında Akyazı ilçesindeki iki sokak, Karasu ilçesinde ise bir ev karantinaya alındı.

Çok yüksek risk grubunda yer alan Sakarya'da her geçen gün artan korona virüs vakaları sebebiyle sokak ve haneler karantinaya alınmaya devam ediyor. Bu kapsamda Akyazı ilçesinde görülen korona virüs vakaları sebebiyle Alaağaç Mahallesi'nde Sevencan Sokak ve Biçer Sokak, Karasu ilçesi Kızılcık Mahallesi'nde ise bir ev karantinaya alındı. 10 gün süre ile karantinaya alınan bölgelere ise giriş çıkışlar yasaklandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Koton Kumaş Nedir? Özellikleri Nelerdir?
Prostat Kanserinde Erken Tanının Önemi
“sağlıkta Şiddet Soru Önergesine Sağlık Bakanı Beş Aydır Yanıt Vermedi !”
“acilen Boşaltılma Kararı Olan Bir Hastanede Görev Yapmak İstemiyoruz”
Hürriyetçi Sağlık Sen, “çalışana Uzanan El, Kamu Düzenine Uzanmıştır”