Donduran Güneş

Hava sıcaklığının sıfırın altına düştüğü Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde süs havuzu dondu.

Hava sıcaklığının sıfırın altına düştüğü Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde süs havuzu dondu. Sokak güvercinlerinin su kaynağı da olan havuzu mesken belleyen güvercinler buzun üzerinde su arayışlarını sürdürüyor.

Çorlu'da belediye binasının da yer aldığı Cumhuriyet Meydanı'nda yer alan saat kulesinin süs havuzu dondu. Buz sarkıtlarının oluştuğu süs havuzu güzel görüntüler sundu.

Süs havuzunu mesken belleyen ve su ihtiyaçlarını buradan karşılayan güvercinler de buz tutmasına karşın havuzdan ayrılmadı.

Meteoroloji verilerine göre Çorlu'da gündüz -1 derece olan hava sıcaklığı geceleri -8 ila -10 dereceye kadar düşüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Av. Sancaktar Devlet Özkul, “tutuklama Son Çare Olmalı”
Özel Proje Okulları Klavuzu Yayımlandı
“yöksi̇s Ve Veri Merkezine Sızıntı Yok”
Yök Personel Alımı Hakkında
Lgs 1. Nakil Sonuçları Açıklandı