Donmak Üzere Olan Vatandaşları Jandarma Kurtardı

Ardahan'ın Posof ilçesinde bulunan BTC istasyonuna iş başvurusu yapmak için giden 2 şahıs dönüş yolunda araç bulamayınca yaya yolunu kullandı.

Ardahan'ın Posof ilçesinde bulunan BTC istasyonuna iş başvurusu yapmak için giden 2 şahıs dönüş yolunda araç bulamayınca yaya yolunu kullandı. Yaya yolunu kullanırken donma tehlikesi geçiren vatandaşları, jandarma ekipleri kurtardı.

Edinilen bilgiye göre, Posof ilçesi Söğütlü kaya BTC pompa istasyonuna iş başvurusu için giden Ergin kalkan ve Evcil Azade isimli şahıslar dönüş yolunda araç bulamayınca yaya olarak Damal ilçesine gitmeye çalıştı. Ilgar dağı Asmakonak yaylası mevikinde donmak üzereyken jandarma tarafından fark edilen 2 kişi Söğütlü kaya jandarma komutanlığına getirilerek bir süre misafir edildi.

Ergin kalkan ve Evcil Azade'nin ısınmaları sağlandıktan sonra sağlık problemlerinin bulunmadığını beyan etmeleri üzerine karakoldan ikametlerine gönderildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

“hekimlerin İ̇cap Nöbet Ücretlerinin Geri İ̇stenmesi, Emeğe Ve Hukuka Açık Bir Saygısızlıktır”
Radyoterapi Korkulacak Bir Tedavi Mi?
Emekli Maaşı Zammı Son Dakika
Hekimlik Yasa Tasarısı İ̇vedilikle Yasalaşmalı!
Hekim Birliği Sendikası’nın Hukuki Mücadelesinden Emsal Nitelikte Kararlar