Fetö/pdy Sanığına Üyelikten 6 Yıl 3 Ay Hapis

Kayseri'de memur olarak çalışan, Fetullahçı silahlı terör örgütüne üye olmakla yargılanan sanığa 6 yıl 3 ay hapis cezası verildi.

Kayseri'de memur olarak çalışan, Fetullahçı silahlı terör örgütüne üye olmakla yargılanan sanığa 6 yıl 3 ay hapis cezası verildi.

Kayseri 4. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya, tutuksuz sanık M.K. duruşma salonunda hazır bulunurken, sanık avukatı da duruşmaya katıldı. Savunmasında, terör örgütü ile bir alakasının olmadığı söyleyen sanık M.K., mahkeme heyetinden beraatını talep etti.

Mahkeme heyeti tarafından yapılan yargılama sonucunda, tutuksuz sanık M.K.'ya "silahlı terör örgütüne üye olmak, suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezası verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

“hekimlerin İ̇cap Nöbet Ücretlerinin Geri İ̇stenmesi, Emeğe Ve Hukuka Açık Bir Saygısızlıktır”
Radyoterapi Korkulacak Bir Tedavi Mi?
Emekli Maaşı Zammı Son Dakika
Hekimlik Yasa Tasarısı İ̇vedilikle Yasalaşmalı!
Hekim Birliği Sendikası’nın Hukuki Mücadelesinden Emsal Nitelikte Kararlar