Haşere İlaçlaması Başladı

Adıyaman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, haşerenin en önemli evresi olan larva döneminde ilaçlama çalışmalarına başladı.

Adıyaman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, haşerenin en önemli evresi olan larva döneminde ilaçlama çalışmalarına başladı.

Yaz aylarında vatandaşların haşere problemi yaşamamaları için çalışmalara başlanıldığını belirten belediye yetkilileri, tek gayelerinin Adıyamanlıların bu yıl haşeresiz bir yıl geçirmelerini sağlamak olduğunu söyledi. Larva döneminin haşereyle mücadelede en önemli evre olduğunu da belirten yetkililer, bundan sonra haşerelerin üremelerinin önüne geçmek için üreme alanları olarak bilinen su birikintileri, kuyular, bataklıklar ve inşaat alanları gibi yerlerde sık sık ilaçlama çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Tercih Klavuzu 2025
Rusya’da Deprem
Anaokulu Katkı Payı Zorunlu Mu ?
Fetö/pdy Terör Örgütü İ̇le İ̇rtibat Ve İ̇ltisaklı Olmaları Nedeniyle Tanınmayan Ve Denklik Verilmeyen Üniversiteler
İ̇lk Yerli Kanatlı Sağlık Takip Robotu