Kaçak Fetö Üyesi Eskişehir’de Yakalandı

Eskişehir'de FETÖ üyesi olduğu için kesinleşmiş 5 yıl 5 ay cezası olan şahıs yakalandı.

Eskişehir'de FETÖ üyesi olduğu için kesinleşmiş 5 yıl 5 ay cezası olan şahıs yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı TEM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından "FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak" suçundan 5 yıl 5 Ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranmakta olan K.C.'nin Eskişehir'de bulunduğu tespit edilerek şahsın yakalanması için operasyon başlatıldı. Yapılan detaylı araştırma neticesinde Tepebaşı ilçesi Şirintepe mahallesinde bir markette reyon sorumlusu olarak çalıştığı tespit edilen K.C., Şirintepe Mahallesinde ikamet ettiği evde yakalanarak gözaltına alındı.

Kırıkkale ilinde 11 yıl boyunca FETÖ/PDY Terör Örgütü ile iltisaklı özel bir dershanede matematik öğretmeni olarak çalıştığı ve Bylock kullanıcısı olduğu tespit edilen K.C., Tepebaşı İlçe Jandarma Komutanlığındaki işlemleri tamamlanarak adli makamlara sevk edildi.

Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan K.C., Eskişehir L Tipi Kapalı Ceza İnfaz kurumuna teslim edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Av. Sancaktar Devlet Özkul, “tutuklama Son Çare Olmalı”
Özel Proje Okulları Klavuzu Yayımlandı
“yöksi̇s Ve Veri Merkezine Sızıntı Yok”
Yök Personel Alımı Hakkında
Lgs 1. Nakil Sonuçları Açıklandı