Karabük’te Kaçak Avlanan 4 Kişi Suçüstü Yakalandı

Karabük'ün Eskipazar ve Yenice ilçelerinde kaçak avlandığı tespit edilen 4 kişiye 11 bin 191 TL idari para cezası kesildi.

Karabük'ün Eskipazar ve Yenice ilçelerinde kaçak avlandığı tespit edilen 4 kişiye 11 bin 191 TL idari para cezası kesildi.

Karabük Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ile jandarma ekipleri av koruma kontrol noktalarında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yenice ile Eskipazar ilçelerinde yapılan incelemelerde ve kontrollerde yasa dışı av yapan 4 kişi suçüstü yakalandı. Kara Avcılığı Kanunu'na muhalefet etmek suçundan 4 avcıya 11 bin 191 TL idari para cezası kesilirken, avcılar tarafından vurulan tavşana da el konuldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Av. Sancaktar Devlet Özkul, “tutuklama Son Çare Olmalı”
Özel Proje Okulları Klavuzu Yayımlandı
“yöksi̇s Ve Veri Merkezine Sızıntı Yok”
Yök Personel Alımı Hakkında
Lgs 1. Nakil Sonuçları Açıklandı