Karabük’te Kar Yüzünü Yeniden Gösterdi

Karabük'te gece yarısı başlayan kar özellikle yüksek kesimlerde etkili oldu.

Karabük'te gece yarısı başlayan kar özellikle yüksek kesimlerde etkili oldu.

Kentte bir hafta aradan sonra yeniden yüzünü gösteren kar yağışı Karabük-Bartın karayolu 1030 rakımlı Ahmetusta Geçidi ve Karadeniz illerini İstanbul'a bağlayan Kemikli rampaları ile 2 bin rakımlı Keltepe kayak merkezinde etkili oldu. Yer yer 15 santimetreye kadar ulaşan kar kalınlığı sonrası trafik ekipleri önlem alırken, karayolları ekipleri de kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor.

Hava sıcaklıklarının normalin üstünde seyretmesi sonrası geçen hafta yaklaşık 1 metreyi aşan karın erimeye başladığı Keltepe kayak merkezinde de kar yağışı etkili oldu. Kar yağışının etkili olduğu kayak merkezine gelen kayak severler, kızaklarla kayak yaparak, telesiyejle gezinti yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Av. Sancaktar Devlet Özkul, “tutuklama Son Çare Olmalı”
Özel Proje Okulları Klavuzu Yayımlandı
“yöksi̇s Ve Veri Merkezine Sızıntı Yok”
Yök Personel Alımı Hakkında
Lgs 1. Nakil Sonuçları Açıklandı