Katil Zanlısı 2 Bin 500 Saatlik Güvenlik Kamelarının İncelenmesiyle Yakalandı

Balıkesir'de evinde ölü bulunan Samiha Rashıdian'ın katil zanlısı 2 bin 500 saatlik güvenlik kamera görüntülerinin incelenmesiyle yakalandı.

Balıkesir'de evinde ölü bulunan Samiha Rashıdian'ın katil zanlısı 2 bin 500 saatlik güvenlik kamera görüntülerinin incelenmesiyle yakalandı.

Altıeylül ilçesinin Bahçelievler Mahallesi İşletmeciler Caddesi'nde, bodrum kattaki evinde 2 Şubat tarihinde kafasına poşet geçirilmiş ve boğazı kesik bulunan Samira Rashidian'ın (31) katil zanlısı yakalandı. Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekipler yaklaşık 2 bin 500 saatlik güvenlik kamera görüntülerini inceleyerek Pourıya Emamifard isimli şahsın (28) olay günü maktulün ikametini gittiğini tespit etti. Cinayet ekipleri tarafından ifadesi alınan şahıs, olayı kendisinin gerçekleştirdiğini, sebebinin ise maktul ve maktulün eşi aracılığı ile satın aldığı cep telefonunun borcunu görüşmek için olay yerine gittiğini, maktulün telefon borcundan hariç kendisinden 5 bin lira para istemesi üzerine aralarında tartışma çıktığını ve bunun sonucunda şahsı boğarak öldürdüğünü söyledi. Öte yandan zanlı ayrıca kadının ölümünden emin olmak için kafasına poşet geçirdiğini de itiraf etti. İfadesi alınan zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Av. Sancaktar Devlet Özkul, “tutuklama Son Çare Olmalı”
Özel Proje Okulları Klavuzu Yayımlandı
“yöksi̇s Ve Veri Merkezine Sızıntı Yok”
Yök Personel Alımı Hakkında
Lgs 1. Nakil Sonuçları Açıklandı