Konya’da 32 Saatlik Sokağa Çıkma Kısıtlaması Başladı

Vaka sayılarının artmasıyla çok yüksek riskli iller arasında yer alan Konya'da 32 saat sürecek sokağa çıkma kısıtlaması başladı.

Vaka sayılarının artmasıyla çok yüksek riskli iller arasında yer alan Konya'da 32 saat sürecek sokağa çıkma kısıtlaması başladı.

Son açıklanan korona virüs vaka sayısı tablosunda Konya yine çok yüksek riskli iller arasında yer aldı. Normalleşme sürecine de girilmesiyle ilk defa Cumartesi günü kısıtlama kaldırıldı. Akşam 21.00'da başlayan sokağa çıkma kısıtlaması Pazartesi sabah saat 05.00 itibariyle sona erecek. Polis ekipleri de kentin değişik noktalarında korona virüs tedbirleriyle ilgili denetimlerine devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Hekimlik Yasa Tasarısı İ̇vedilikle Yasalaşmalı!
Hekim Birliği Sendikası’nın Hukuki Mücadelesinden Emsal Nitelikte Kararlar
Kamuda Ücret Reformu İ̇stiyoruz!
Doç.dr. Ayhan Kul, “sahada Ayak Basmadık Yer Bırakmadık”
Hekim Birliği Sendikası’ndan Yeni Hukuk Zaferi