Motosiklet Hırsızı Önce Kameraya Sonra Polise Yakalandı

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde 2 ayrı adresten park halindeki motosikletleri çalan şahıs, önce güvenlik kamerasına sonra da polise yakalandı.

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde 2 ayrı adresten park halindeki motosikletleri çalan şahıs, önce güvenlik kamerasına sonra da polise yakalandı.

Edinilen bilgiye göre Gölcük'te meydana gelen 2 ayrı motor hırsızlığı sonrasında Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, inceleme başlattı. Motosikletleri çalan şahsı yakalamak için çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, hırsızlık olayına karışan şahsın kimliğini tespit etti. Tespit üzerine şahsı takibe alan ekipler, H.C. adlı şahsı, İzmit'te yaşadığı ikamete düzenledikleri operasyonla gözaltına aldı. Emniyette işlemleri tamamlanan H.C., Gölcük Adliyesine sevk edildi.

Öte yandan Gölcük'te iki ayrı adreste motosiklet çalan şahsın hırsızlık anları ise güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, bir binanın önüne gelen şahıs, park halindeki motosikleti eliyle sürükleyerek götürmeye başlıyor. Binanın önünden motosikleti alan şahıs bir süre sonra gözden kayboluyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

“14 Mart Hekimlerin Günüdür; Sorunlar Görmezden Gelinemez”
Konak İ̇lçe Nüfus Müdürlüğü’nde Mobbing İddiası
Başkan Togan Demircan’dan Çarpıcı Çıkış!
Ücretli Öğretmenler Promosyon Ödemelerinde Yok Sayılıyor!
Uyku Araştırması Türk Toplumunun Yüzde 93’ü İ̇yi Uyumuyor