Motosiklet Otomobil İle Çarpıştı: 1 Ölü

Malatya'nın Kuluncak ilçesinde motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu yaşanan kazada 1 kişi hayatını kaybetti.

Malatya'nın Kuluncak ilçesinde motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu yaşanan kazada 1 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Bahçelievler Mahallesi Hanönü mevkiinde Abdullah K. yönetimindeki 44 HN 797 plakalı otomobil ile Hasan Gürbüz (50) idaresindeki motosiklet kafa kafaya çarpıştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye gelen 112 sağlık görevlileri 3 çocuk babası Gürbüz'ün olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlerken, otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Kaza yerinde yapılan incelemelerin ardından şahsın cenazesi otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Emekli Maaşı Zammı Son Dakika
Hekimlik Yasa Tasarısı İ̇vedilikle Yasalaşmalı!
Hekim Birliği Sendikası’nın Hukuki Mücadelesinden Emsal Nitelikte Kararlar
Kamuda Ücret Reformu İ̇stiyoruz!
Doç.dr. Ayhan Kul, “sahada Ayak Basmadık Yer Bırakmadık”