Nazilli’de Korona Virüs Denetimleri Devam Ediyor

Aydın'ın Nazilli ilçesinde normalleşme sürecinin başlamasına az bir süre kala emniyet ekipleri denetimlerine aralıksız devam ediyor.

Aydın'ın Nazilli ilçesinde normalleşme sürecinin başlamasına az bir süre kala emniyet ekipleri denetimlerine aralıksız devam ediyor.

İçişleri Bakanlığı'nın genelgeleri ve Aydın İl Hıfzısıhha Kurulu Kararları gereği Nazilli'de maske, sosyal mesafe ve HES Kodu uygulamaları artırılarak devam ediyor. Ekipler Pazar yerleri başta olmak üzere, Uzun Çarşı içerisindeki işyerleri, Atatürk ve 23 Nisan Parklarında İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri denetimlere aralıksız devam ediyor. HES kodu denetimlerinin yanı sıra Nazilli ilçesinde sigara içilmesinin yasak olduğu yerlerde de sigara denetimleri de yapılıyor.

Halkın yoğun olduğu tüm Pazaryerlerinde, Uzun çarşı ve Hıfzısıhha kararlarında belirtilen sokak ve caddelerde Korona virüs salgın hastalığından tüm halkın korunması amacıyla sigara, HES Kodu, Maske ve Sosyal mesafe denetimleri kararlılıkla devam edileceği ve uymayanlara idari para cezası uygulanacağı bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Radyoterapi Korkulacak Bir Tedavi Mi?
Emekli Maaşı Zammı Son Dakika
Hekimlik Yasa Tasarısı İ̇vedilikle Yasalaşmalı!
Hekim Birliği Sendikası’nın Hukuki Mücadelesinden Emsal Nitelikte Kararlar
Kamuda Ücret Reformu İ̇stiyoruz!