Pamuk Deposunda Korkutan Yangın

Gaziantep'te bulunan bir iplik fabrikasında çıkan yangında dumandan etkilenen 12 işçiden 4'ü hastaneye kaldırılırken, 8'i ise ayakta tedavi edildi.

Gaziantep'te bulunan bir iplik fabrikasında çıkan yangında dumandan etkilenen 12 işçiden 4'ü hastaneye kaldırılırken, 8'i ise ayakta tedavi edildi.

Gazianp'in Şehitkamil ilçesindeki Başpınar Organize Sanayi içerisinde bulunan Menfa Tekstil iplik fabrikasının pamuk deposunda bulunan mikser makinesinin sürtünmesi sonucu oluşan kıvılcımların pamuk balyalarına sıçraması sonucu fabrikadaki pamuklar tutuştu. Bir anda etrafı saran alevler nedeniyle bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi yönlendirildi. Çıkan duman ve alevler üzerine içeride bulunan işçiler, kendilerini dışarı atarken, 12 işçi ise dumandan etkilendi. Diğer işçileri, itfaiye ve sağlık ekiplerinin yardımıyla dışarıya çıkarılan işçilere ilk müdahaleyi sağlık ekipleri yaptı. Dumandan zehirlendikleri belirlenen işçilerden 4'ü hastaneye kaldırılarak, tedavi altına alınırken 8'i ise olay yerinde müdahalesi yapıldı.

Yangın ekiplerin zamanında müdahalesi kontrol altına alınırken, soğutma çalışmaları sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Av. Sancaktar Devlet Özkul, “tutuklama Son Çare Olmalı”
Özel Proje Okulları Klavuzu Yayımlandı
“yöksi̇s Ve Veri Merkezine Sızıntı Yok”
Yök Personel Alımı Hakkında
Lgs 1. Nakil Sonuçları Açıklandı