Parktaki Bıçaklı Kavga Kanlı Bitti: 1 Ölü

Kocaeli'nin Gölük ilçesinde parkta tartıştığı şahıs tarafından bıçaklanan birkişi yaşamını yitirdi.

Kocaeli'nin Gölük ilçesinde parkta tartıştığı şahıs tarafından bıçaklanan birkişi yaşamını yitirdi.

Olay, Kocaeli'nin Gölcük ilçesi Değirmendere Yüzbaşılar Mahallesi Şehit Onbaşı Parkında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Halil Kuru (30) ile, parkta karşılaştığı ve aralarında daha önceden husumet olan B.T. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu B.T. cebinden çıkarttığı bıçak ile Kuru'yu bıçakladı. Kuru, ağır yaralanırken B.T. olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Kuru, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan Halil Kuru tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olay ile ilgili inceleme başlatan polis ekipleri tarafından B.T., kısa süre sonra yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Av. Sancaktar Devlet Özkul, “tutuklama Son Çare Olmalı”
Özel Proje Okulları Klavuzu Yayımlandı
“yöksi̇s Ve Veri Merkezine Sızıntı Yok”
Yök Personel Alımı Hakkında
Lgs 1. Nakil Sonuçları Açıklandı