Polisten Kaçan Şahıs Aracı Bırakarak Kayıplara Karıştı

Kayseri'de polisin "dur" ihtarına uymayan aracın şoförü, lastiği patlayan aracı bırakarak kayıplara karıştı.

Kayseri'de polisin "dur" ihtarına uymayan aracın şoförü, lastiği patlayan aracı bırakarak kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre pandemide turuncu kategoride bulunan Kayseri'de kısıtlamanın başladığı saatlerde Melikgazi ilçesine bağlı Mimsin Şirintepe Mahallesi'nde 38 KS 565 plakalı otomobilin sürücüsü polisin "dur" ihtarına uymadı. Yaşanan kovalamacada izini kaybettiren sürücüyü Kocasinan ilçesi Argıncık Alsancak Mahallesi'nde Gece Kartalları fark etti. Gece Kartalları'nın kontrol etmek istediği sürücü yaya olarak kaçarak izini kaybettirdi.

Polis lastiği patlak olan ve trafik kazasına karıştığı belirlenen otomobilde inceleme yaparak, kaçan şahsın yakalanması için çalışma başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Av. Sancaktar Devlet Özkul, “tutuklama Son Çare Olmalı”
Özel Proje Okulları Klavuzu Yayımlandı
“yöksi̇s Ve Veri Merkezine Sızıntı Yok”
Yök Personel Alımı Hakkında
Lgs 1. Nakil Sonuçları Açıklandı