Samsun’da Jandarmadan Deaş Operasyonu: 2 Gözaltı

Samsun ve Çorum illerinde jandarma tarafından terör örgütü DEAŞ'a yönelik düzenlenen operasyonda Irak uyruklu 2 kişi gözaltına alındı.

Samsun ve Çorum illerinde jandarma tarafından terör örgütü DEAŞ'a yönelik düzenlenen operasyonda Irak uyruklu 2 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Samsun İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ile İlkadım İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, alınan istihbarı bilgiler doğrultusunda terör örgütü DEAŞ ile bağlantıları olduğu bilgisi bulunan Irak uyruklu 2 kişinin yakalanması için operasyon başlattı. Yapılan operasyonda H.N.A.A.(36) Samsun'un İlkadım ilçesinde, H.K.J.A.K. (47) ise Çorum'da yakalanarak gözaltına alındı.

Jandarma ekiplerince gözaltına alınan yabancı uyruklu 2 kişi Samsun Adliyesine sevk edilerek nöbetçi mahkemece gözaltı süreleri 2 gün uzatılarak sorgulanmak üzere yeniden Samsun İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Tercih Klavuzu 2025
Rusya’da Deprem
Anaokulu Katkı Payı Zorunlu Mu ?
Fetö/pdy Terör Örgütü İ̇le İ̇rtibat Ve İ̇ltisaklı Olmaları Nedeniyle Tanınmayan Ve Denklik Verilmeyen Üniversiteler
İ̇lk Yerli Kanatlı Sağlık Takip Robotu