Sigara İçmek İçin Çıktığı Balkondan Düşen Adam Hayatını Kaybetti

Antalya'da dördüncü kattaki dairesinin balkonundan düşen 62 yaşındaki adam olay yerinde hayatını kaybetti.

Antalya'da dördüncü kattaki dairesinin balkonundan düşen 62 yaşındaki adam olay yerinde hayatını kaybetti. Bağ-Kur emeklisi olduğu bildirilen, eşi ve çocuklarıyla birlikte oturan Altun'un sigara içmek için balkona çıktığı bildirildi.

Olay, Manavgat ilçesi Kasaplar Mahallesi Hasan Fehmi Boztepe Caddesi üzerindeki apartmanda meydana geldi. Binanın dördüncü katındaki evinde sigara içmek için balkona çıktığı öğrenilen 62 yaşındaki Asker Altun bir anda aşağı düştü. Düşerken, apartmanın zemin katındaki işyerinin tabelasına da çarparak parçalayan Asker Altun, olay yerinde hayatını kaybetti.

Asker Altun'un balkonda dengesini kaybederek düşmüş olabileceği ihtimali üzerinde durulurken, cenaze Cumhuriyet Savcısı ve Adli Tabibin incelemelerinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

2025 Mart Tus Tercihleri
Pkk Saldırısı
Türkiye’ye Göç Edenlerin Sayısı 300 Bini Geçti
Kpss: Kamu Personel Seçme Sınavı Süreci Başladı
Okul Öncesi Çocuklarına Yönelik Yaz Eğitimi Başladı