Telefonda Tartıştı, Adresi Öğrenip Misafir Olduğu Evde Kurşun Yağdırdı

Antalya'da telefonda tartıştığı kişinin misafir olduğu evin adresini öğrenen şahıs, giriş kattaki evin penceresinden açtığı ateşle tartıştığı kişiyi yaraladı.

Antalya'da telefonda tartıştığı kişinin misafir olduğu evin adresini öğrenen şahıs, giriş kattaki evin penceresinden açtığı ateşle tartıştığı kişiyi yaraladı.

Olay, Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Yıldız Mahallesi'nde bir apartmanın giriş katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ahmet A. (35), daha önce aralarında husumet bulunan Gökhan K. ile telefonda tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından Gökhan K., Ahmet A.'nın bulunduğu konumu öğrenerek misafirlikte olduğu evin önüne geldi. Giriş kattaki evin önüne gelerek camdan iki el ateş açan Gökhan K., Ahmet A.'yı bacağından vurarak kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ahmet A., tedavisi yapılmak üzere hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri, Ahmet A.'yı vurduktan sonra kaçan Gökhan K.'yı bulmak için çalışma başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Hekim Birliği Sendikası Diyarbakır’daki Usulsüz Görevlendirmelere Tepki Gösterdi
Aile Hekimine Şiddet ! Hekim Birliği Sendikasından Sert Tepki !
Doç.dr. Özhan Çetindağ; “angelina Jolie’nin Kararı Meme Kanserinde Küresel Farkındalık Yarattı”
“hekimlerin İ̇cap Nöbet Ücretlerinin Geri İ̇stenmesi, Emeğe Ve Hukuka Açık Bir Saygısızlıktır”
Radyoterapi Korkulacak Bir Tedavi Mi?