Terörün Kökü Kazındı, Toma’lar Yangına Müdahale Etmeye Başladı

Diyarbakır'da Gıda Toptancılar Sitesi içerisinde bulunan bir iş yerinin çatı katında yangın çıktı.

Diyarbakır'da Gıda Toptancılar Sitesi içerisinde bulunan bir iş yerinin çatı katında yangın çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangını, desteğe gelen TOMA, itfaiye ekipleri ile birlikte söndürdü.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bulunan Gıda Toptancılar Sitesi içerisinde bulunan gıda malzemelerinin satıldığı bir iş yerinin çatı katında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Dumanları gören çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine 112 acil sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürmede yetersiz kalınca Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğünden destek istendi. Destek talebinin ardından olay yerine TOMA'lar sevk edildi. Yaklaşık 2 saatlik bir çalışmanın ardından yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. İtfaiye ekiplerinin soğutma çalışması devam ederken, yangının çıkış nedeni ile ilgili inceleme başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Emekli Maaşı Zammı Son Dakika
Hekimlik Yasa Tasarısı İ̇vedilikle Yasalaşmalı!
Hekim Birliği Sendikası’nın Hukuki Mücadelesinden Emsal Nitelikte Kararlar
Kamuda Ücret Reformu İ̇stiyoruz!
Doç.dr. Ayhan Kul, “sahada Ayak Basmadık Yer Bırakmadık”