Vatandaşların Beslediği Güvercinlerin Renkli Görüntüsü

Eskişehir'de güneşli havanın tadını çıkarmak isteyen vatandaşların güvercinlere yem atarak beslemesi renkli görüntüler ortaya çıkardı.

Eskişehir'de güneşli havanın tadını çıkarmak isteyen vatandaşların güvercinlere yem atarak beslemesi renkli görüntüler ortaya çıkardı.

Şehir merkezindeki vatandaşların yem vermesini bekleyen güvercinler ilgi odağı oldu. Bazı vatandaşların elleriyle beslediği güvercinler kendisini besleyen vatandaşların üzerine konarak güzel görüntüler ortaya çıkardı. Özellikle şehir merkezinde, parklarda ve Porsuk Çayı kenarında bir arada bulunan güvercinlerin insanlara alışkın olması ise eşsiz fotoğrafların çıkmasını sağlıyor. Şehrin işlek yerlerinden olan Köprübaşı Caddesi'nde beslenen güvercinler insanlardan korkmazken, çevrede bulunan vatandaşların ise ilgi odağı oluyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

“hekimlerin İ̇cap Nöbet Ücretlerinin Geri İ̇stenmesi, Emeğe Ve Hukuka Açık Bir Saygısızlıktır”
Radyoterapi Korkulacak Bir Tedavi Mi?
Emekli Maaşı Zammı Son Dakika
Hekimlik Yasa Tasarısı İ̇vedilikle Yasalaşmalı!
Hekim Birliği Sendikası’nın Hukuki Mücadelesinden Emsal Nitelikte Kararlar