Yarım Kilo Bonzai İle Yakalandılar

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde emniyet ekiplerinin sıkı takibi sonuç verdi.

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde emniyet ekiplerinin sıkı takibi sonuç verdi. Şüpheliler yarım kilo uyuşturucu madde ile birlikte kıskıvrak yakalandı.

Olay, dün akşamüstü saatlerinde meydana geldi. Emniyet ekiplerinin özverili çalışmaları neticesinde yakın takibe alınan bir otomobil durduruldu. Şüpheli araç ve araçtaki İ.K., G.K. ve N.Y.'nin üst aramaları yapıldı. Yarım kilo sentetik uyuşturucu bonzai (Cannabinoid) adlı madde ele geçirildi. Şüpheliler ise gözaltına alınarak Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü.

İfadeleri alınan İ.K., G.K. ve N.Y. adlı şüpheliler hakkında uyuşturucu madde ticaretinden adli işlem yapıldı. İşlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Olaya ilişkin başlatılan soruşturma ise sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Av. Sancaktar Devlet Özkul, “tutuklama Son Çare Olmalı”
Özel Proje Okulları Klavuzu Yayımlandı
“yöksi̇s Ve Veri Merkezine Sızıntı Yok”
Yök Personel Alımı Hakkında
Lgs 1. Nakil Sonuçları Açıklandı