Zeytin Dalı Harekatı’nın 3. Yıl Dönümü Geride Kalırken Cinderes’teki Halk Güvende

Zeytin Dalı Harekatı'nın 3. yıl dönümü geride kalırken, Cinderes'teki halk terör eylemlerden uzak ve normal hayatını sürdürüyor.

Zeytin Dalı Harekatı'nın 3. yıl dönümü geride kalırken, Cinderes'teki halk terör eylemlerden uzak ve normal hayatını sürdürüyor.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Suriye Milli Ordusunun (SMO), Suriye topraklarında yer alan Afrin'in, PKK/YPG terör örgütünden kurtarılması amacıyla başlatılan harekatının Zeytin Dalı Harekatı'nın 3. Yılı. Bölgenin terörden temizlenmesi için başlatılan operasyonun ardından terörden arındırılan bölgede yaşayan halk artık güvende. Güvenliğin sağlandığı bölgede normal hayatın hareketlenirken halk alışverişini de güvenle yapıyor.

Harekatının başladığını hiç unutmayan Muhammed Baraket, "Bölgeyi ve özellikle Afrin, Cinderes'i terörden temizlemek için Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Suriye Milli Ordusu (SMO) Zeytin Dalı Harekatı başlatmıştı " ifadesini kullandı. Ailesiyle Cinderes kent merkezinde yaşayan Muhammed Talha ise, " Çok şükür Cinderes dahil olmak üzere bütün bölgede barışta ve güvende. Biz de çok iyiyiz ve güvende yaşıyoruz . Zeytin Dalı Harekatı'nın sonrasında artık problem olmadan yaşıyoruz. Hayatımızı normal bir şekilde sürdürüyoruz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Av. Sancaktar Devlet Özkul, “tutuklama Son Çare Olmalı”
Özel Proje Okulları Klavuzu Yayımlandı
“yöksi̇s Ve Veri Merkezine Sızıntı Yok”
Yök Personel Alımı Hakkında
Lgs 1. Nakil Sonuçları Açıklandı