Araç Filosuna İki Araç Daha Katıldı

Burdur Belediyesi bir adet çöp toplama ve bir Beko Loder alarak araç filosunu genişletti.

Burdur Belediyesi bir adet çöp toplama ve bir Beko Loder alarak araç filosunu genişletti.

Burdur Belediyesi araç filosuna 2 yeni araç daha alındı. Filoya katılan bir adet çöp toplama aracı ve bir adet beko loder ile Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz son 6 yılda belediyeye kazandırdığı araç sayısı 71'e yükseldi.

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek için araç filosunu genişlettiklerini, araç filosu ne kadar güçlü olursa hizmetlerin de o kadar hızlı yapılacağını söyledi. Başkan Ercengiz, "Araç filomuz ne kadar güçlü olursa hizmetlerin yapılması da o kadar hızlanacaktır. Derdimiz vatandaşlarımıza hızlı, etkili ve kaliteli hizmet sunmak. Vatandaşlarımızın tümüne ulaşmak ve en iyi hizmeti verebilmek için ekip arkadaşlarımızla birlikte gece gündüz çalışıyoruz. Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet götürebilmek için 1 adet çöp toplama, 1 adet Beko Loder alarak araç filomuza dâhil ettik. Belediye hizmetlerinde kullanacağımız yeni hizmet araçlarımız Burdur'umuza hayırlı olsun" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Av. Sancaktar Devlet Özkul, “tutuklama Son Çare Olmalı”
Özel Proje Okulları Klavuzu Yayımlandı
“yöksi̇s Ve Veri Merkezine Sızıntı Yok”
Yök Personel Alımı Hakkında
Lgs 1. Nakil Sonuçları Açıklandı