Atatürk Parkı Projesinde Sona Gelindi

Kemer'in önemli çekim merkezleri arasında yer alacak olan Atatürk Parkı projesinde sona gelindi.

Kemer'in önemli çekim merkezleri arasında yer alacak olan Atatürk Parkı projesinde sona gelindi. Çalışmaların büyük oranda tamamlandığı ve ince işçiliklerin kaldığı parkın hizmete sunulması için gün sayılıyor.

Çalışmalar kapsamında park içerisinde pergoleler, kafe, ters ev, yürüyüş yolları, dinlenme ve kitap okuma alanları, sosyal donatılar, yeşil alanlar, fotoğraf çekim yerleri, aydınlatmalar yer alacak.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, "Atatürk Parkındaki projemizde artık sona geldik. Çalışmalarımızda ince işçilikler kaldı. Turizm sezonuna yetiştireceğiz ve vatandaşlarımız ile misafirlerimizin hizmetine sunacağız" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Pkk Saldırısı
Türkiye’ye Göç Edenlerin Sayısı 300 Bini Geçti
Kpss: Kamu Personel Seçme Sınavı Süreci Başladı
Okul Öncesi Çocuklarına Yönelik Yaz Eğitimi Başladı
Arı Polenin Faydaları Nelerdir?