Dpü Personeli İçin Maaş Protokolü

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ve Yapı ve Kredi Bankası arasında maaş ödemeleri protokolü imzalandı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ve Yapı ve Kredi Bankası arasında maaş ödemeleri protokolü imzalandı.

Rektörlük makamında gerçekleşen imza törenine Rektör Prof. Dr. Kazım Uysal, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Muammer Gavas, Prof. Dr. Hasan Göçmez, Prof. Dr. Mustafa Aydın, Genel Sekreteri Prof. Dr. Atilla Batur, Kütahya Yapı ve Kredi Bankası A.Ş Müdürü Bircan Şerefoğlu ve beraberindeki heyet katıldı. 15 Mayıs 2021 tarihinden 14 Mayıs 2024'e kadar sürecek olan protokolle, personelin maaş ödemeleri ve promosyonları konularında iş birliği yapılmasına ilişkin hükümler kabul edildi.

Maaş ödemeleri protokolünü üniversite adına Rektör Prof. Dr. Kazım Uysal, Yapı ve Kredi Bankası adına ise Kütahya Yapı ve Kredi Bankası Müdürü Bircan Şerefoğlu imzaladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

“aile Hekimliği Bir Sekreterya Hizmeti Değildir”
Avrupa’nın Ünlü Ürologları Deü’de Canlı Cerrahi Gerçekleştirdi
İ̇nfluenza Açısından Risk Grubu Aşılanmalı
Akıllı Toz Ve Adli Bilimlerin Yeni Eşiği
Hekim Birliği Sendikası Deprem Bölgesinde