Gurbetçilerden Tomarza’ya Büyük Destek

Hollanda'da yaşayan gurbetçi hayırseverler tarafından temin edilen 55 akülü ve 50 manuel engelli aracı Tomarza'ya ulaştı.

Hollanda'da yaşayan gurbetçi hayırseverler tarafından temin edilen 55 akülü ve 50 manuel engelli aracı Tomarza'ya ulaştı.

Hollanda'da yaşayan gurbetçi hayırseverler tarafından düzenlenen insani yardım organizasyonu ile elde edilen 55 akülü ve 50 manuel engelli aracı, Tomarza ilçesinde yaşayan ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak için ilçeye geldi.

Tomarza Kaymakamı Emre Cebeci'nin girişimleri sonucunda gerçekleştirilen insani yardım organizasyonu sonucunda ilçeye ulaşan araçlar, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkililerine teslim edildi.

Araçların Tomarza Kaymakamlığı tarafından ihtiyaç sahibi ailelere tek tek teslim edileceği bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Toraks Derneği : “ulusötesi Tütün Şirketlerin Lobicilik Faaliyetleri Engellenmelidir”
Hürriyetçi Sağlık-sen Tabelası Asıldı
“aile Hekimliği Bir Sekreterya Hizmeti Değildir”
Avrupa’nın Ünlü Ürologları Deü’de Canlı Cerrahi Gerçekleştirdi
İ̇nfluenza Açısından Risk Grubu Aşılanmalı