Ulaşım Saatlerinde Yeni Düzenleme Yapıldı

DÜZCE (İHA) – Düzce Belediyesi, sokağa çıkma kısıtlamalarının ardından ulaşım saatlerinde yeni düzenleme yaptı.

DÜZCE (İHA) – Düzce Belediyesi, sokağa çıkma kısıtlamalarının ardından ulaşım saatlerinde yeni düzenleme yaptı. Buna göre sabah, öğlen ve akşam saatlerinde hatlarda düzenleme yapıldı.

Korona virüs salgını sonrasında uzun bir aranın ardından uygulanmaya başlanan sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında Düzce Belediyesi'de ulaşım saatlerinde yeni düzenleme yaptı. Yapılan düzenlemeler kapsamında en erken 07.30'da en geç ise 16.30'da seferler olacak. Sadece Düzce Üniversitesi bölgesinde 20.10 ve Yeşiltepe bölgesine 19.30'da tek seferler olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Hekim Birliği, “8 Yıl 4 Ay Hapis Cezasını Kabul Etmiyoruz”
“sendikal Haklar Kısıtlanamaz”
Toraks Derneği : “ulusötesi Tütün Şirketlerin Lobicilik Faaliyetleri Engellenmelidir”
Hürriyetçi Sağlık-sen Tabelası Asıldı
“aile Hekimliği Bir Sekreterya Hizmeti Değildir”