Ürgüp Belediye Başkanı Aktürk, Diş Hekimliği Fakültesini Ziyaret Etti

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Kapadokya Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi'ni ziyaret etti.

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Kapadokya Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi'ni ziyaret etti.

Diş Hekimliği Fakültesi ile ilgili Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar'dan bilgiler alan Başkan Aktürk, İlçe merkezindeki Fabrika Kampüsünde çalışmaların tamamlanmasıyla Öğrenci sayısındaki hedefleri değerlendirdi.

Kapadokya Bölgesine modern sağlık hizmeti sunan Ürgüp'teki ilk özel sağlık kompleksi Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Diş Hekimliği Fakültesinin son teknolojik donanıma sahip olduğu için duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Aktürk, Fakültede Üniversite Öğrencilerine verilecek eğitimin yanı sıra halka sunulacak ağız ve diş sağlığı hizmetleriyle ilgili de Rektör Karasar'dan bilgi aldı.

Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar'ın yanı sıra Başkan Aktürk'e Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vesile Şenol ve Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Serdar Sütcü eşlik etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Hürriyetçi Sağlık-sen Tabelası Asıldı
“aile Hekimliği Bir Sekreterya Hizmeti Değildir”
Avrupa’nın Ünlü Ürologları Deü’de Canlı Cerrahi Gerçekleştirdi
İ̇nfluenza Açısından Risk Grubu Aşılanmalı
Akıllı Toz Ve Adli Bilimlerin Yeni Eşiği