Hobisiydi Mesleği Oldu

Kahramanmaraş'ta 66 yaşındaki Mustafa Gül, hobi olarak başladığı çiçekten taçlarını mesleğe dönüştürdü.

Kahramanmaraş'ta 66 yaşındaki Mustafa Gül, hobi olarak başladığı çiçekten taçlarını mesleğe dönüştürdü.

Tarihi Kapalı Çarşıda 7 yıldır el emeği göz nuru ürünlerini satarak geçimini sağlayan 4 çocuk babası Mustafa Gül, "Çiçekten taçlar yaparak hem paramı kazanıyorum hem de insanları mutlu etmenin huzurunu yaşıyorum" dedi.

İstanbul'dan özel olarak getirttiği malzemeleri kullanarak yaptığı el emeği ürünlere ilginin yoğun olduğunu söyleyen Gül, "Her renkte taçlar yapıyorum. Özellikle çocukların merakı fazla. Aslında bu ürünler çok amaçlı kullanılıyor. Düğünlerde kemer olarak da kullanılıyor, perdelere süs olarak da kullananlar var. Fiyatları ise çeşidine göre değişiyor. Genellikle 5 TL ve 15 TL arasında" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Av. Sancaktar Devlet Özkul, “tutuklama Son Çare Olmalı”
Özel Proje Okulları Klavuzu Yayımlandı
“yöksi̇s Ve Veri Merkezine Sızıntı Yok”
Yök Personel Alımı Hakkında
Lgs 1. Nakil Sonuçları Açıklandı