Bursaspor Altınordu Maçı Hazırlıkları Devam Ediyor

Bursaspor, Pazar günü saat 19.00'da sahasında karşı karşıya geleceği Altınordu maçının hazırlıklarına devam ediyor.

Bursaspor, Pazar günü saat 19.00'da sahasında karşı karşıya geleceği Altınordu maçının hazırlıklarına devam ediyor. Yeşil beyazlı takım bu akşam yaptığı idmanda çift kale maç yaptı.

TFF 1.Lig'in 19'uncu haftasında sahasında Altınordu ile karşılaşacak Bursaspor, bu maçın hazırlıklarına akşam saatlerindeyaptığı antrenman iledevam etti. Teknik Direktör Mustafa Er gözetiminde gerçekleşen idman1 saat 20dakika sürdü. Isınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenman, 5'e 2 pas pres çalışmaları iledevam etti. Son bölümde ise çift kale maç yapıldı. Bursaspor, hazırlıklarına yarın yapacağı antrenman ile devam edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Ekin Çınar, Aerobic Czech Open’da Altın Madalya Kazandı
Trabzonspor Uefa Gençlik Ligi
BizBet giriş yapın ve oyun için bonus kazanın
Galatasaray Hatayspor Maçı
İbrahim Murat Gündüz'den Türkiye Kickboks Federasyonu Seçimlerine Sert Tepki ve Kayyum Çağrısı