Derbide Korkulan Olmadı!

İstanbul'da etkisini gösteren kar yağışı derbiye engel olmadı. Mücadelenin başlama saatinde devam eden kar yağışı, 15. dakika itibariyle etkisini yitirdi.

İstanbul'da etkisini gösteren kar yağışı derbiye engel olmadı. Mücadelenin başlama saatinde devam eden kar yağışı, 15. dakika itibariyle etkisini yitirdi. Zemin ise zorlu hava koşullarına rağmen geçer not altı.

Süper Lig'in 19. haftasında Beşiktaş, Galatasaray'ı ağırlıyor. İki gündür İstanbul'da etkili olan kar yağışı sonrası gözler derbi saatinde Vodafone Park'taki mücadeleye çevrilmişti. Gün boyu etkili olan kar yağışı maçın 15. dakikası itibariyle etkisini yitirdi. Dün geceden beri zemini korumaya alınan statta da çimler, zorlu hava koşullarına rağmen müsabakaya engel bir görüntü vermedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Ekin Çınar, Aerobic Czech Open’da Altın Madalya Kazandı
Trabzonspor Uefa Gençlik Ligi
BizBet giriş yapın ve oyun için bonus kazanın
Galatasaray Hatayspor Maçı
İbrahim Murat Gündüz'den Türkiye Kickboks Federasyonu Seçimlerine Sert Tepki ve Kayyum Çağrısı