Mehmet Topal Oyuna Devam Edemedi

Medipol Başakşehir'in, Hatayspor'u ağırladığı müsabakanın 19. dakikasında sakatlanan Mehmet Topal, oyuna devam edemedi ve yerini Azubuike'ye bıraktı.

Medipol Başakşehir'in, Hatayspor'u ağırladığı müsabakanın 19. dakikasında sakatlanan Mehmet Topal, oyuna devam edemedi ve yerini Azubuike'ye bıraktı.

Süper Lig'in 22. haftasında Başakşehir, Fatih Terim Stadı'nda Hatayspor'a 5-1 mağlup oldu. Okan Buruk'un dün görevinden ayrılmasının ardından bu zorlu mücadeleye teknik direktörsüz çıkan turuncu-lacivertliler, maç içerisinde de şanssızlık yaşadı. Müsabakanın 19. dakikasında sakatlanan Mehmet Topal, kenardan değişiklik istedi. Topal'ın yerine oyuna dahil olan isim Azubuike oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Ekin Çınar, Aerobic Czech Open’da Altın Madalya Kazandı
Trabzonspor Uefa Gençlik Ligi
BizBet giriş yapın ve oyun için bonus kazanın
Galatasaray Hatayspor Maçı
İbrahim Murat Gündüz'den Türkiye Kickboks Federasyonu Seçimlerine Sert Tepki ve Kayyum Çağrısı