Tüm Okullarda İstiklal Marşı Okundu

Milli Eğitim Bakanlığı'nın dün yaptığı açıklama sonrası bugün Sungurlu'daki tüm okullarda İstiklal Marşı okundu.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın dün yaptığı açıklama sonrası bugün Sungurlu'daki tüm okullarda İstiklal Marşı okundu.

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, her Pazartesi sabahı ve her Cuma akşamı Türkiye'nin dört bir yanındaki okul bahçelerinden yükselen İstiklal Marşı'nın, salgın şartları nedeniyle bir süredir yan yana okunamadığı bildirilmiş ve tüm okulların bahçesinde bayrak töreni yapılacağı ve İstiklal Marşı'nın okunacağı açıklanmıştı. Bu açıklama sonrasında bugün saat 10.00'da İlçe'deki tüm okullarda İstiklal Marşı okundu.

İlçedeki okullarda sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde bayrak töreni yapıldı. Yavuz Selim İlkokulu bahçesinde düzenlenen törene İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Sepetci, Şube Müdürleri Mustafa Kadir Şahinoğlu, Yalçın Akkaya, Şakir Demirel, Yavuz Selim İlkokul Müdürü Celal Özgücük, öğretmen ve personeller katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Arı Polenin Faydaları Nelerdir?
Yks Son Dakika Yks’ya Şortla Gelen Kız
Tanıtım Yazısı - Backlink SEO Neden Önemli?
Karneler Alındı Tatil Başladı
Yks Öncesi Kaygı Tuzağına Düşmeyin!