Aksu Ailesi Yeni Evine Kavuştu

Kahramanmaraş'ta yaşadıkları ev yıkılmak üzere olan aile yeni evine kavuştu.

Kahramanmaraş'ta yaşadıkları ev yıkılmak üzere olan aile yeni evine kavuştu.

Türkoğlu ilçesine bağlı Dedeler Mahallesinde, her yağmurda damı akan ve yıkılmak üzere olan evlerinde yaşam mücadelesi veren Aksu ailesinin yardım feryadı karşılık buldu.

Yetkililerin ve hayırseverlerin destekleriyle yaptırılan evlerine kavuşan aile, zorlu yaşam şartlarından kurtularak büyük mutluluk yaşıyor. 5 çocuk babası Metin Aksu, "Çok zor günler yaşadık. Kışın özellikle çekilmez günler yaşadık. Her an yıkılma tehlikesiyle karşı karşıyaydık. Çok şükür sesimizi duydular ve yardımcı oldular. Yeni evimize kavuştuk ve çocuklar çok mutlu. Halen eksiklerimiz var ama hayırseverlerin destekleriyle gidermeye çalışıyoruz. Bu süreçte bizlere destek veren, yardımlarını esirgemeyen herkesten Allah razı olsun" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Av. Sancaktar Devlet Özkul, “tutuklama Son Çare Olmalı”
Özel Proje Okulları Klavuzu Yayımlandı
“yöksi̇s Ve Veri Merkezine Sızıntı Yok”
Yök Personel Alımı Hakkında
Lgs 1. Nakil Sonuçları Açıklandı