Akut’tan Deprem Haftası Farkındalık Standı

Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Afyonkarahisar ekibi Deprem Haftası etkinlikle kapsamında açtığı stant ile farkındalık oluşturdu.

Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Afyonkarahisar ekibi Deprem Haftası etkinlikle kapsamında açtığı stant ile farkındalık oluşturdu.

AKUT Afyonkarahisar ekibi Deprem Haftası farkındalık faaliyetleri kapsamında kentteki bir alışveriş merkezi önünde stant açarak deprem ve sonrasında yapılması gerekenleri vatandaşlara anlattı. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) Birlik Müdürü Mustafa Eser'de stanttı ziyaret etti. Etkinlikte vatandaşlara bilgilendirici broşürlerde dağıtıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Av. Sancaktar Devlet Özkul, “tutuklama Son Çare Olmalı”
Özel Proje Okulları Klavuzu Yayımlandı
“yöksi̇s Ve Veri Merkezine Sızıntı Yok”
Yök Personel Alımı Hakkında
Lgs 1. Nakil Sonuçları Açıklandı