Başkan Kılıç: “ekiplerimiz Can Dostlarımızı Da Unutmuyor”

Erenler Belediyesi kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürürken can dostları da unutulmuyor.

Erenler Belediyesi kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürürken can dostları da unutulmuyor.

Erenler Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri şehirde beklenen kar yağışı nedeniyle yollarda oluşabilecek olumsuzluklar karşısında hazırlıklarını günler öncesinde tamamlamıştı. Karla Mücadele Ekipleri, şehir genelinde başlayan yoğun kar yağışı ile birlikte kar küreme ve tuzlama çalışmalarına ilçe genelinde aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Aralıksız bir şekilde ilçe genelinde devam eden kar küreme ve tuzlama çalışmaları ile birlikte ekipler can dostları sokak hayvanlarını da unutmuyor. Soğuk hava ve kar yağışından dolayı yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına yönelik çalışmaları da aksatmayan ekipler, sevimli dostların soğuktan etkilenmemeleri için belirli periyodlarla kış mevsimi boyunca besleme çalışmalarına devam edecek.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, "Karla mücadele ekiplerimiz kırsal mahallelerimiz başta olmak üzere ilçemizde etkisini gösteren kar yağışında yollarda oluşabilecek tehlikeleri önlemek için kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Aynı zamanda ekiplerimiz can dostlarımızı da unutmuyor. Azimle çalışmalarını sürdüren ekiplerimize teşekkür ediyor, dışarı çıkmak zorunda kalan vatandaşlarımızın dikkatli olmalarını temenni ediyorum" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Av. Sancaktar Devlet Özkul, “tutuklama Son Çare Olmalı”
Özel Proje Okulları Klavuzu Yayımlandı
“yöksi̇s Ve Veri Merkezine Sızıntı Yok”
Yök Personel Alımı Hakkında
Lgs 1. Nakil Sonuçları Açıklandı