Başkan Köse Tarihi Çarşı Esnafı İle Bir Araya Geldi

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, turistlerin ilgi noktası olan Tarihi Çarşı bölgesinde ticaret yapan esnafla bir araya geldi.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, turistlerin ilgi noktası olan Tarihi Çarşı bölgesinde ticaret yapan esnafla bir araya geldi.

Başkan Köse Tarihi Çarşı'ya yeterince yerli ve yabancı turist gelmemesi nedeni ile yeni çözüm yolları arayışına girdi. Başkan Köse bundan sonra periyodik her hafta salı ve cuma günleri çarşıda bulunan belediye binasında esnafla buluşarak birlikte çözüm yolları arayacaklarını belirtti.

Esnafın kendisine ilettiği maddi sıkıntılara çözüm bulmak için haftanın iki gününü esnafla istişare toplantılarına ayıran başkan Köse özellikle Tarihi Çarşı bölgesinde faaliyet gösteren esnafın maddi olarak daha fazla zorlandıklarını belirterek, "Son bir yıldır ülkemizde ve şehrimizde hem salgın nedeni ile hem de her geçen gün alım gücünün düşmesi sebebi ile esnaflarımız ciddi ekonomik sıkıntılar yaşamaya başladı. Gerçekleştirdiğimiz bu toplantılarla yerelde çözüm üretmeyi amaçlıyoruz. Ben ve ekip arkadaşlarım esnafımız için elimizden geleni yapmaya çalışacağız" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Av. Sancaktar Devlet Özkul, “tutuklama Son Çare Olmalı”
Özel Proje Okulları Klavuzu Yayımlandı
“yöksi̇s Ve Veri Merkezine Sızıntı Yok”
Yök Personel Alımı Hakkında
Lgs 1. Nakil Sonuçları Açıklandı