Bayburt’ta Bir Miktar Toz Esrar Maddesi Ele Geçirildi

Bayburt'ta narkotik suçlarla mücadele kararlılıkla devam ediyor. Yapılan çalışmalar kapsamında 2 şüpheli yakalandı, bir miktar toz esrar ele geçirildi.

Bayburt'ta narkotik suçlarla mücadele kararlılıkla devam ediyor. Yapılan çalışmalar kapsamında 2 şüpheli yakalandı, bir miktar toz esrar ele geçirildi.

Bayburt Emniyet Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti ve kullanımını bertaraf etmeye yönelik yapılan çalışmalar hız kesmeden devam etmekte. Bu kapsamda Erzurum yolu uygulama noktasında 00:30 ve 03:00 saatlerinde durdurulan iki ayrı yolcu otobüsünde yapılan aramalar neticesinde; Ö.B. ve M.R.B. isimli şahısların üst aramalarında bir miktar toz esrar maddesi ele geçirildi.

Adı geçen iki şahıs hakkında adli tahkikat başlatıldı.

Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan, nakleden, kullanan, bu suçları işleyerek haksız kazanç elde eden, geleceğimiz olan çocuklarımızı ve gençlerimizi zehirlemeye çalışan şüpheliler ile mücadelenin kararlılıkla devam edeceği bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Kamuda Ücret Reformu İ̇stiyoruz!
Doç.dr. Ayhan Kul, “sahada Ayak Basmadık Yer Bırakmadık”
Hekim Birliği Sendikası’ndan Yeni Hukuk Zaferi
Hekim Birliği’nden Şiddete Sert Tepki !
Dr. İ̇nan Mutlu Uyardı, “hasta Güvenliği Ve Hekim Emeği Risk Altında”