Bilgisayar Hırsızı Ayakkabı İzinden Bulundu

Kahramanmaraş'ta bir siyasi parti il başkanın bilgisayarını çalan şüpheli, giydiği ayakkabının izinden yakaladı.

Kahramanmaraş'ta bir siyasi parti il başkanın bilgisayarını çalan şüpheli, giydiği ayakkabının izinden yakaladı.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Hırsızlık Büro ekipleri, bir siyasi partinin Kahramanmaraş il başkanlgğı binasındaki bilgisayar hırsızlığı ile ilgili çalışma yaptı. Yapılan çalışmalarda ve şüphelinin olay yerinde bıraktığı ayakkabı izinden yola çıkarak hareket eden ekipler, olayın şüphelisini tespit etti.

Hırsızlık olayını yaptığı tespit edilen S. Ö (41) yakalanarak gözaltına alındı.

Suçunu itiraf eden S.Ö. Çaldığı bilgisayarı ikinci el spot alım satımı yapan bir şahsa sattığı belirlenirken, satın alan şahıs ve laptop ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli adliyeye sevk edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Av. Sancaktar Devlet Özkul, “tutuklama Son Çare Olmalı”
Özel Proje Okulları Klavuzu Yayımlandı
“yöksi̇s Ve Veri Merkezine Sızıntı Yok”
Yök Personel Alımı Hakkında
Lgs 1. Nakil Sonuçları Açıklandı