Bu Manzarayı İzlemek İçin Şehir Dışından Geldiler

Keles ilçesinin Gököz köyünde bulunan gölet, Uludağ'ın karla kaplı sırtlarını boydan boya görüyor.

Bursa'da tabiat harikası gölet ziyaretçileri büyülüyor.

Keles ilçesinin Gököz köyünde bulunan gölet, Uludağ'ın karla kaplı sırtlarını boydan boya görüyor. Uludağ'ın karla kaplı zirveleri göletin içine yansıyınca seyrine doyum olmayan bir manzara ortaya çıkıyor. Bu eşsiz manzarayı izlemek isteyen vatandaşlar Bursa şehir merkezinden ve farklı şehirlerden bu manzarayı izlemek için geliyor. Kartpostalları aratmayan bir manzaraya sahip Gököz göleti özellikle Uludağ'a kar yağdığında manzarasıyla izleyenleri hayran bırakıyor.

İstanbul'dan bu manzarayı izlemek için geldiklerini ifade eden ziyaretçiler, "Buranın ismini sosyal medyada duyduk. Çok beğendik. Bu güzel manzarayı izlemek için yüzlerce kilometre öteden geldik. Uludağ'ın karla kaplı zirvelerini buradan izlemek çok keyifli. Burada bulunan gölete karlı kaplı zirveler yansıyınca ayrı bir güzel oluyor" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Doç.dr. Özhan Çetindağ; “angelina Jolie’nin Kararı Meme Kanserinde Küresel Farkındalık Yarattı”
“hekimlerin İ̇cap Nöbet Ücretlerinin Geri İ̇stenmesi, Emeğe Ve Hukuka Açık Bir Saygısızlıktır”
Radyoterapi Korkulacak Bir Tedavi Mi?
Emekli Maaşı Zammı Son Dakika
Hekimlik Yasa Tasarısı İ̇vedilikle Yasalaşmalı!