Burhaniye’de Yaya Geçitleri Boyanıyor

Burhaniye'de trafik akışı ve yaya güvenliği bakımından yaya geçitleri ve kasisler boyanmaya başlandı.

Burhaniye'de trafik akışı ve yaya güvenliği bakımından yaya geçitleri ve kasisler boyanmaya başlandı. Burhaniye Belediyesi ilçe genelinde bulvar, cadde ve sokaklarda bulunan yaya geçit ve kasisleri boyayarak yeniliyor.

Yaya emniyeti ve kurallar bakımından önem arz eden yaya ve trafik akışını sağlayan yaya geçitlerindeki işaret boyaları, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yenilenmeye başlandı. Hem hava şartlarından hem de kullanımdan kaynaklı solarak, silinerek tehlike oluşturan işaretler özel ekip tarafından şablon yardımıyla boyanıyor. Okulların da yüz yüze eğitime açılmasıyla birlikte öğrencilerinde tehlike yaşamaması için uygulama yapılmaya başlandı. Okul önleri ve kavşaklarda bulunan "Önce Yaya" işaret yazıları başta olmak üzere, yaya geçit çizgileri ve kasisler ve diğer uyarı yazıları özel boyalarla boyanıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Kamuda Ücret Reformu İ̇stiyoruz!
Doç.dr. Ayhan Kul, “sahada Ayak Basmadık Yer Bırakmadık”
Hekim Birliği Sendikası’ndan Yeni Hukuk Zaferi
Hekim Birliği’nden Şiddete Sert Tepki !
Dr. İ̇nan Mutlu Uyardı, “hasta Güvenliği Ve Hekim Emeği Risk Altında”